Nova, lepa era počinje u seriji Omer

U novoj 13. epizodi u priči turske serije Omer, koja se emituje na televiziji Star ponedeljkom uveče, biće velikih dešavanja.

Nova, lepa era počinje u seriji Omer

Foto Credits: IMDB

U seriji Omer su prikazani veoma važni događaji u kojima Gokce Bahadir i Selahattin Pasali preuzimaju glavne uloge.

U priči, kojoj je Gokce Bahadir dodala boju svojim uspešnim nastupom, privedeni su kraju koraci koje je lik Gamze preduzeo ka vezi sa Erdalom.

Zato što je Omer uvideo da ne može da se odrekne ljubavi prema Gamze i raskinuo je veridbu. Omerov odlazak od Sureje i njegov ponovni korak ka Gamze biće obeležje nove ere u 13. novoj epizodi serije.

Koliko se Gamze obradovala ovakvoj situaciji, pokazala je i sama u objavljenom trejleru nove epizode. Zamračenje publike, koja je dugo gledala Gokce Bahadir na sceni sa njenim smrknutim licem, završava se u 13. novoj epizodi.

Ljubav pobeđuje

Popularna glumica svojim nasmejanim licemm odnosno licem njenog lika i simpatijama sija kao sunce u seriji Omer. Naravno, u skladu sa tokom priče, ma koliko jaka veza između Omera i Gamze bila, uticaj onih okolo će izazvati mnogo različitih događaja.

Ipak, ideja da je priča, koju fanovi TV serije Omer već neko vreme kritikuju, počela da skreće u različitim pravcima, kao da nestaje.

Čini se da od 13. epizode ​​scenaristi deluju sa scenarijem koji ističe ljubav između Omera i Gamze, što svakako raduje fanove ove turske serije.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Nejat Isler o sebi

By: TV Exposed