Turske serije osvajaju Evropu, a posebno jednu zemlju!

U mnogim zemljama sveta postoji interesovanje za turske TV serije.

Turske serije osvajaju Evropu, a posebno jednu zemlju!

Foto Credits: Internet Haber

Međutim, ne prođe nezapaženo da se turske TV serije u poslednje vreme emituju jedna za drugom u Španiji i da su naručene nove.

Mnoge turske TV serije su emitovane u različitim zemljama Evrope, ali je Španija u poslednje vreme počela da se ističe po ovom pitanju.

Koliko harmonično napreduju kultura ove zemlje i turske serije govori nam činjenica da su nedavno postignuti dogovori da se u Španiji prikazuju jedna za drugom najpopularnije TV serije u Turskoj.

Novi ugovore

Nove ugovore sa Španijom objavila je agencija MADD, koja distribuira turske TV serije Yabani, Hudutsuz Sevda, Kirli Sepeti, Sahane Hayatim i Bahar.

MADD nastavlja da jača svoju snagu u Španiji, jednom od najjačih tržišta u Evropi za turske TV serije. Ovakva situacija takođe omogućava da se na primeru Španije snažnije objasni interesovanje različitih zemalja za turske serije.

Generalni direktor MADD Entertainment-a Ateš Inse rekao je:

„Uložili smo veoma pažljivo u razvoj našeg poslovanja u Španiji.”, i dodao: „Verujemo u dugoročnu budućnost turskih TV serija u Španiji i blisko sarađujemo sa našim partnerima za emitovanje kako bismo pomogli da publika stalno i održivo raste.”.

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Dizi (@bahar.dizi)

NOVO - Mehmet Yilmaz Ak je opšta suprotnost njegovom liku iz serije Bahar!

By: TV Exposed