Mehmet Yilmaz Ak je opšta suprotnost njegovom liku iz serije Bahar!

Turski glumac Mehmet Yilmaz Ak, nakon što je igrao snažnog muškog lika poput tužioca Parsa u TV seriji pod nazivom Yargi, preuzima glavnu ulogu u TV seriji Bahar sa potpuno novim likom po imenu Timur, koji je doktor ali ima problema sa donošenjem odluka.

Mehmet Yilmaz Ak je opšta suprotnost njegovom liku iz serije Bahar!

Foto Credits: Haberler

Ogromne su razlike između Parsa i Timura. Dok jedan od njih može biti veoma jaka ličnost, drugi ne zna šta da radi, teško donosi odluke i pokazuje nesigurne stavove.

Mehmet Yilmaz Ak, koji je na veoma snažan način odglumio oba lika i iznenadio sve svojim talentima, odgovorio je na pitanje:

„Da li bi svoju jetru dao svojoj ženi?“, što je zbunilo gledaoce serije. On je ipak odgovorio na pitanje.

Ponosan na seriju

Mehmet Yilmaz Ak je u svojoj izjavi u časopisu Episode otkrio da je sušta suprotnost liku Timura u seriji, a sledeće glumčeve reči nisu ostale nezapažene:

„Mislim da je ravnoteža davanja i uzimanja važna u svim odnosima. Da sam bio u takvoj situaciji, već sam dao srce, dao bih i pluća.”.

Iako je serija Bahar adaptacija, poznati glumac je novom interpretacijom podvukao šta nudi publici i rekao da je ova reinterpretacija jedan od razloga zašto je toliko voljena. Objašnjavajući da je ponosan što se bavi takvim poslom, Mehmet Yilmaz Ak smatra da serija Bahar daje značajan doprinos publici i industriji.

NOVO - Tuvana Turkay o sebi i karijeri!

By: TV Exposed