Serhat Teoman i Canan Erguder ponovo zajedno na sceni

Kompanija Ay Yapim počela je rad na novoj seriji pod nazivom Oglum | Moj sin. Prenosimo neke od zanimljivosti sa seta.

Serhat Teoman i Canan Erguder ponovo zajedno na sceni

Foto Credits: Internet Haber

U seriji Oglum | Moj sin ćemo gledati nekoliko zaista sjajnih glumaca. Ovaj projekat je ponovo okupio dvoje glumaca koje smo gledali u seriji Menajerimi Ara. Serhat Teoman će ponovo raditi sa Canan Erguder, što je izazvalo veliko zadovoljstvo kod njih dvoje ali i njihovih fanova. Sve to su obeležili i slikom sa seta nove serije. Tu sliku možete pogledati ispod naslova.

Glumačka ekipa serije Oglum dobija nova pojačanja, a jedno od njih je Nihal Yalcin. Serija bi kako stvari stoje trebala da bude emitovana na kanalu Show TV.

Radnja ove nove turske serije doneće jako emotivnu priču. Gledaćemo priču o dva dečaka, Kaanu (6 godina) iz siromašne porodice i Cemu (12) koji obožava igrice i potiče iz bogate porodice. Putevi ovih dečaka će se slučajno ukrstiti a potom će se desiti nešto veoma potresno. Canan Erguder će u radnji ovog projekta glumiti pedagogicu Demet, a biće i narator u seriji.

U pitanju je povratak ove sjajne glumice na TV ekrane, nakon borbe sa karcinomom. Svi sa velikim nestrljenjem čekaju da Canan ponovo gledaju na televiziji.

NOVO - Serija Alparslan Buyuk Selcuklu i dalje na vrhu

 By: Milt-TV Exposed