Za Bensu Soral serija Tuzak je uspešna priča!

Serija Tuzak / Klopka, čija će poslednja epizoda biti emitovana na ekranu tv8 u petak, 28. aprila, izdvojila se kao produkcija koja je mogla da opstane jednu sezonu.

Za Bensu Soral serija Tuzak je uspešna priča!

Foto Credits: IMDB

Priča je bila osvetnička, i iako se o njoj u početku mnogo pričalo, bili smo svedoci da je interesovanje publike nakon nekog vremena uglavnom nestalo.

Serija Tuzak / Klopka u kojoj glume Bensu Soral i Akin Akinozu, ostaće upamćena po uspehu na društvenim mrežama, ali to nije pomoglo niskoj gledanosti. Međutim, počevši od interesovanja društvenih mreža i dobre međunarodne prodaje, serija je ostala na ekranu jednu celu sezonu.

Obožavaoci Akin Akinozua očekivali su jači i efektniji projekat, ali im nije smetala glumčeva uloga u ovoj drami. Takođe smo bili svedoci podrške Akinozuu na društvenim mrežama i ponovo smo bili svedoci koliko su njegovi fanovi prihvatili glumca.

Kritike pre početka serije

Međutim, postoji još jedna činjenica da je serijal Tuzak pružio najveću korist Bensu Soral.

Bensu Soral, koja nije imala sreće u novim serijama nakon što je dobro i zapaženo nastupila u TV seriji Icerde, prošlog leta se vratio na ekran serijom Cam Tavanlar / Stakleni plafoni, ali je dobila velike kritike.

Bilo je mnogo komentara na društvenim mrežama i za to da glumica nije bila pravi izbor u prvom periodu kada se otkrilo da je Bensu Soral, o čijem glumačkom nastupu se mnogo diskutovalo, postala partnerka Akin Akinozu u seriji Klopka.

25 epizoda je ostalo iza serije Tuzak / Klopka i došli smo do finala. Bensu Soral je svojim nastupom u ovom procesu došla do izražaja kao glavna ženska uloga serije.

Sigurni smo da će kada Soral, koja je pokazala kvalitet i demantovala predrasude o njoj, završi ovaj nastup koji će otkloniti sumnje producenta, dobiti mnogo više ponuda. Zbog toga se čini da je serija Tuzak bila veoma uspešan projekat za mladu glumicu.

NOVO - Diren Polatogullari o uspehu serije Yali Capkini

By: TV Exposed