Diren Polatogullari o uspehu serije Yali Capkini

Diren Polatogullari, koji je osvojio srca publike likom Kazim Age u TV seriji Yali Capkini, oduševio je publiku svojim nastupom.

Diren Polatogullari o uspehu serije Yali Capkini

Foto Credits: Takvim

Diren Polatogullari, koji radi ne samo u seriji, već i na pozorišnoj sceni, jedno je od imena koja rade na setovima od 2011. godine.

Glumac, koji je odlučan da svoju glumačku profesiju nastavi dokle god može, i koji smatra da je pogrešno davati previše smisla svetu u kome živimo, igrao je sasvim drugačije uloge od lika Ibrahima u seriji Karadayi do ovih dana, odnosno serije Yali Capkini.

Diren Polatogullari, koji je takođe radio u svetu kinematografije, pred publikom se pojavio i sa različitim ulogama u popularnim TV serijama kao što su Ariza, Kirmizi Oda i Uc Kurus.

Međutim, lik Kazima Age, koji je svojim akcentom brzo osvojio srca mnogih, postao je prekretnica za ovog glumca.

Polatogullari, koji je objasnio da ne može da hoda ulicom bez da privuče pažnju i dobio je veoma lepe povratne informacije od svojih fanova, rekao je da oni nastavljaju da intenzivno rade.

Značaj dobrog scenarija

Govoreći o seriji Yali Capkini, glumac je rekao:

„Yali Capkini je veoma lep projekat, mnogo im se dopao, mnogo ga vole. Svi gledaju. Gledaju svi u društvu, mladi, stari i deca. Stoga je i odraz lep. Kada smo počeli da radimo u Gaziantepu, nismo mislili da ćemo za 2 meseca dobiti ocenu i do 15. Zato što su te ocene ogromne. Mislim da je to ocena 30 u poređenju sa prošlošću. Ogroman rejting, naravno da nismo ovoliko očekivali. Ali znali smo da će naš rad biti dobar i uspešan. Jer matematika je veoma tačan i uredan posao. Kada pročitate scenario, to je posao gde kažete „ovo će uspeti.”“.

Na pitanje zašto je želeo da se bavi ovom serijom kada je prvi put pročitao scenario, Diren Polatogullari je istakao važnost scenarija. Činjenica je da serija s vremena na vreme ima neke manjkavosti u radnji ali tema kojom se bavi uz sjajne nastupe glumaca je bez dileme najzaslužnija za uspeh ove TV serije.

NOVO - Ozge Torer kroz lik Bale Hatun izrasta u ozbiljnu glumicu

By: TV Exposed