Otpočelo snimanje serije Barbaroslar / Braća Barbaros

Turska serija Barbaroslar / Braća Barbaros je najavljivana već nekoliko godina. U pitanju je jedan od najambicioznijih projekata u istoriji turskog nacionalnog kanala TRT1. Krajem marta 2021. godine, počele su probe i snimljen je prvi tizer. Sem dve glavne zvezde ove nove serije, Engina Altana Duzyatana i Ulasa Tune Astepea glumački kadar ove serije još ...

Otpočelo snimanje serije Barbaroslar / Braća Barbaros

Turska serija Barbaroslar / Braća Barbaros je najavljivana već nekoliko godina.

U pitanju je jedan od najambicioznijih projekata u istoriji turskog nacionalnog kanala TRT1. Krajem marta 2021. godine, počele su probe i snimljen je prvi tizer. Sem dve glavne zvezde ove nove serije, Engina Altana Duzyatana i Ulasa Tune Astepea glumački kadar ove serije još uvek nije poznat. Snimanje serije je počelo, ali će serija biti emitovana tek na jesen. Kako je Engin Altan Duzyatan priznao, priprema za novu ulogu nije bila nimalo laka za njega. Pročitao je pet hiljada strana istorijskih knjiga i vredno trenirao deset meseci. Na taj način se psihički i fizički spremio za ulogu. Engin će u seriji tumačiti lik jednog od braće Barbaros, Oruca Reisa.

Glavni reditelj projekta Barbaroslar je Dogan Umit Karaca. Egipatski reditelj Adel Adib radi na posebnom delu serije. On je zadužen za bitke na moru. Oko stotinu ljudi je učestvovalo u izgradnji brodova koji će biti korišćeni za ovu seriju. Istina, oni će „plivati“ u virtuelnom moru. Sve scene na moru će biti snimljene uz pomoć kompjuterske tehnologije. Kompletan glumački kadar turske serije Barbaroslar / Braća Barbaros biće poznat uskoro.

NOVO - Kubilay Aka pred zatvorskom kaznom?!

By: TV Exposed