Druga sezona turske serije Hayaller ve Hayatlar pod znakom pitanja

Nekoliko problema bilo je u seriji Hayaller ve Hayatlar, koja se emitovala na platformi Bein Connect i koja se prošlog meseca oprostila od publike svojom 26. epizodom. Pre svega, mnogo toga je bilo pripremljeno za snimanje druge sezone serije, a nedelju dana nakon emitovanja 26. epizode, sve je postalo zaista konfuzno.

Druga sezona turske serije Hayaller ve Hayatlar pod znakom pitanja

Foto Credits: IMDB

Prvo, kao rezultat neodlučnosti zvaničnika platforme Bein Connect, najava da je serija Hayaller ve Hayatlar završena prvo je šokirala sve. Kao odgovor na zahteve za serijom, koja ima veliku bazu fanova i privlači veliku pažnju u inostranstvu, Bein Connect je odlučio da nastavi još jednu sezonu.

Međutim, ovoga puta situacija vezana za glumce izazvala je novu krizu. Nakon što je Bein Connect otkazao snimanje nove sezone, glumci su procenili ponude koje su dobili i napravili nove pregovore i planove.

Kao rezultat preduzetih koraka u ovom procesu, došlo je do sukoba sa kalendarom nekih glumaca i planiranim kalendarom za snimanje novih epizoda Hayaller ve Hayatlar.

Iako je Bein Connect zatražio od producenta sezonu od 13 epizoda, snimanje serije je još jednom odloženo, jer situacija glumaca nije bila pogodna za ovo.

S obzirom da su neki glumci sugerisali da bi mogli da odvoje ograničeno vreme i snime manje epizoda, sudbina serije je ponovo postala neizvesna, jer ova situacija nije bila prihvatljiva za zvaničnike platforme.

Situacija oko zaista popularne serije u kojoj glume Ozge Gurel, Aybuke Pusat, Melisa Asli Pamuk, Yesim Ceren Bozoglu, Ekin Mert Daymaz, Jusuf Cim i Serkay Tutincu je neizvesna i za sada se nastavlja potraga za stvaranjem odgovarajućeg okruženja.

NOVO - Engin Altan Duzyatan je ponovo slobodan u izboru posla!

By: TV Exposed