Engin Altan Duzyatan je ponovo slobodan u izboru posla!

Turski glumac Engin Altan Duzyatan je ovu sezonu proveo u TV seriji TRT1 Barbaroslar. Engin, koji je rođen 1979. godine u Izmiru i koji je uspeo da proširi svoju slavu širom sveta svojim uspehom u projektima u kojima je učestvovao, ponovo je veoma uspešno obavio posao sa likom Oruca Reisa.

Engin Altan Duzyatan je ponovo slobodan u izboru posla!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Međutim, poznati glumac nije želeo da nastavi ugovor u ovoj seriji, koji je bio na jednu sezonu. Tako je glumac, koji se oprostio od lika Oruca Reisa u seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici, veoma rastužio svoje fanove. Prva sezona serije Barbaroslar nije bila uspešna kao što se očekivalo. Međutim, u drugoj sezoni je počeo intenzivan rad na oporavku scenarija i stvaranju boljeg ambijenta. Ipak, Engin Altan Duzyatan neće biti u novoj sezoni.

Fanovi glumca čekali su njegov novi projekat sa velikim uzbuđenjem. Engin Altan Duzyatan, koji je planiran da preuzme glavnu ulogu u seriji pod nazivom Rehber / Vodič, pripremljenoj za Disney Plus, vodio je razgovore za ovaj projekat koji nosi potpis Gold filma. Bilo je čak i izveštaja da se glumac složio.

Šteta je što je ovaj projekat, za koji su mnogi fanovi turskih serija pomno pratili razvoj događaja, otkazan. Već neko vreme vršene su preliminarne pripreme za seriju Rehber, koja ima priču u kojoj se ističu velike tajne žena iz prošlosti.

Serija Vodič, od koje se očekuje dosta napetih scena i da će ispričati šokantnu tragičnu priču, za sada je odložena.

Engin je dakle slobodan u izboru posla…

NOVO - Hande Ercel nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

By: TV Exposed