Nilsu Berfin Aktas otkrila sa kojim kolegom bi volela da glumi

Nilsu Berfin Aktas, koja učestvuje u projektu Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koji se četvrtkom uveče emituje na Show TV-u, sa likom Gizem, postala je jedno od mladih imena koja su napravila značajan skok u njenoj karijeri.

Nilsu Berfin Aktas otkrila sa kojim kolegom bi volela da glumi

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, čije smo ime dosta slušali poslednjih godina, dobro je nastupila i u seriji Show TV-a.

Rođena 1998. godine u Ankari, mlada glumica Nilsu Berfin Aktas privukla je pažnju likom Gokce u TV seriji Kuzey Yildizi, koja je emitovana u 2019. i 2021. godini i dobila priznanje.

Nakon iskustava u projektima Olum Zamani, Benim Hayatim i Kalp Yarasi, glumica je nastavila da se pojavljuje na ekranu u TV seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi.

Aktas, koja je imala udela u zapaženom uspehu serije, iznela je neke detalje o svom privatnom životu i sebi.

Zabavno na setu serije

Nilsu Berfin Aktas, koja kako kaže traži iskrenost u ljudima sa kojima želi da se zbliži, rekla je:

„Zaboga, ne laži, nikada ne laži, za ostalo će se pobrinuti. Ne govori mi iza leđa, reci mi to u lice. Nisam osetljiva osoba, samo kažem da se takve stvari dešavaju.".

Nilsu, koja je objasnila da bi veoma volela da učestvuje u projektu sa Halitom Ergencom, rekla je da je i set serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi veoma zabavan. Glumica je na tu temu izjavila:

„Tako je zabavno, ne možemo da ga uklopimo u jednu kategoriju. Ima drame, komedije, akcije. Sve zajedno”, navela je razloge za gledanje serije.

NOVO - Ključne epizode za seriju Gulcemal

By: TV Exposed