Berkay Ates u problemu!

Turski glumac Berkay Ates našao se u problemu za koji je sam kriv. Prenosimo detaljno o čemu je reč.

Berkay Ates u problemu!

Foto Credits: DiziCentral

Berkay Ates je doživeo veliku neprijatnost zbog koje se kako i sam kaže iskreno kaje. Tokom rutinske kontrole saobraćaja, još 25. novembra prošle godine, Berkay je zaustavljen dok je upravljao svojim automobilom.

Tada je otkriveno da je u krvi imao čak 1.44 promila alkohola. Nakon detaljne zakonske procedure, glumcu je stigla i kazna. Ates je ostao bez vozačke dozvole na period od šest meseci. Priznao je grešku, ali ga mnogi osuđuju zbog toga što je u alkoholisanom stanju seo za volan, ugrozio druge i mogao da izazove zaista velike neprilike u saobraćaju. Srećom, to se nije dogodilo ali će glumcu ostati za nauk ovaj prekršaj i kazna.

Svi se nadaju u narednom periodu biti mnogo više vesti o njegovoj karijeri. Berkay Ates je do sada radio na devetnaest projekata. Poznat je kao Aras Atesoglu iz TV serije Sadakatsiz. Pre nje glumio je Ozana Akinsela u seriji Alev Alev. Pojavio se i u 44 epizode serije Cukur kao Mahsun. Glumio je i u serijama Alef, Gulizar, Anne, Istanbulu Sokaklari i drugim.

Prvu značajniju ulogu imao je u seriji Doktorlar u kojoj je glumio u šest epizoda druge sezone.

NOVO - Dobri rezultati novog turskog filma Eren / Kesisme, Iyi ki Varsin Eren

 By: Milt-TV Exposed