Mehmet Yilmaz Ak otkrio s kim je bio inspirisan za lik Parsa

Jedna od najuspešnijih TV serija protekle zimske sezone, Yargi / Presuda, nedavno je završila sezonu. Glumci su na pauzi, a neki od njih su otišli ​​i na letovanje.

Mehmet Yilmaz Ak otkrio s kim je bio inspirisan za lik Parsa

Foto Credits: Sabah

Mehmet Yilmaz Ak, koji igra jednog od najpopularnijih likova TV serije Yargi koja se emituje na Kanalu D, tužioca Parsa, objasnio je u intervjuu s kim je bio inspirisan dok je igrao ulogu.

Pars, zapaženi tužilac uspešne TV serije Presuda, postao je jedan od najpopularnijih likova serijala protekle zimske sezone. Jedan od najvažnijih faktora Parsove popularnosti bio je sjajan nastup Mehmeta Yilmaza Aka, koji je tumačio lik.

Dok je lik Parsa bio jedno od najupečatljivijih imena u seriji, Mehmet Yilmaz Ak je postao jedno od najvažnijih imena u seriji integracijom u svoju ulogu. Mehmet Yilmaz Ak, koji svojim scenama ponekad nadmašuje čak i glavne glumce, stekao je ogromnu bazu obožavatelja serijom Yargi.

Mehmet je u intervjuu za časopis Milliyet Sanat rekao da je bio inspirisan ocem dok je otkrivao lik Parsa. Rekavši da mu je otac bio bivši policajac, glumac je dodao: „Moj otac je imao tako oštre, visoke i jasne stvari u svom govornom ritmu. Imali su čudno stanje kada su išli od predmeta do predmeta.”.

Dakle, između ostalih za upečatljiv lik Parsa je “krivac” i otac glumca koji ga tumači.

Koji je vaš omiljeni lik iz serije Yargi? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Tri nove turske serije za tri dana

By: TV Exposed