Tri nove turske serije za tri dana

Uskoro nas očekuju tri premijere turskih TV serija. Evo i o kojim projektima se radi.

Tri nove turske serije za tri dana

Foto Credits: IMDB

U letnjoj sezoni kada su u pitanju turske televizijske serije gledaćemo romantične komedije ali i nekoliko drama. Već za par dana nas očekuje početak tri nova projekta.

Prva premijera nas očekuje u nedelju. Reč je o seriji Gul Masali | Ostrvo ruža koja se radi u produkciji kompanije Pastel Film. Ovaj projekat biće emitovan na ATV TV. Uloge u seriji tumače Gulper Ozdemir i Erdem Kaynarca kao glavni glumci a tu su i Sarp Can Koroglu, Bulent Duzgunkglu, Gulcin Hatihan, Arif Piskin, Aysenil Samlioglu, Suat Sungur i Sait Genay. Premijera serije je dakle zakazana za 19. jun.

Drugi projekat je serija Sevmek Zamani | Vreme za ljubav koja počinje u ponedeljak, 20. juna. Ovaj projekat koji se radi u produkciji kompanije Surec Film biće emitovan na takodje kanalu ATV TV. Uloge u ovoj novoj TV seriji tumače Ilhan Sen kao Kaan, Deniz Isin u seriji Firuze, Serenay Aktas kao Leyla, Toprak Can Adiguzel - Feryat ,Beran Soysal - Mehmet, Muttalip Mujdeck - Muhsin, Cagdas Onur Ozturk - Taner, Nimet Iyigun u seriji Zeynep.

U utorak 21. juna počinje romantična komedija Balkan Ninnisi | Balkanska uspavanka. Reč je o seriji koja će ispričati ljubavnu priču Makedonke i Turčina a biće emitovana na turskom nacionalnom kanalu TRT 1. U ulogama u ovom projektu naći će se Erdal Ozyagcilar, Ozlem Turkad, Emre Bey, Merih Ozturk, Hakan Boyav, Can Kolukisa, Suzan Akbelge.

Uloge će tumačiti i Sarp Bozkurt, Gozde Cigaci, Deniz Gurkan, Emine Halil, Burak Rahman, Suleyman Kara, Kaan Turgut and Erban Saban. Ostaje da već od nedelje vidimo koja od ove tri turske serije će naći mesto u srcima gledalaca.

Koja serija je vaš favorit? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Burak Celik preko serije Senden Daha Guzel do zvezda?!

By: TV Exposed