Gokhan Alkan glavni glumac nove serije Kralice / Kraljica

Iako je poznati glumac Gokhan Alkan u TV serijama od 2012. godine, za 10 godina učestvovao je u brojnim projektima.

Gokhan Alkan glavni glumac nove serije Kralice / Kraljica

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je postao ime koje veoma detaljno ispituje ponude uloga i ne prihvata svaku ulogu, već neko vreme dobija zahteve svojih obožavalaca da se vrati na ekran. Bilo je i kritika od strane mnogih obožavatelja TV serija na društvenim mrežama, rekavši: „Godinama ste bili glumac leti koji je sezonu zatvorio jednom dramom.”.

Gokhan Alkan je preuzeo glavnu ulogu sa Yagmur Tanrisevsin u ATV seriji pod nazivom Kalp Yarasi / Rana na srcu. Gotovo godinu dana nakon ove serije, koja je završila u februaru 2022. godine, glumac je rešen da se ponovo vrati na setove. Fanovi su zadovoljni ovakvom situacijom i razvoj nove serije u štampi je stvorio veliku sreću. Kritike na račun glumca da je izgubio mnogo vremena izborom serija već neko vreme su na društvenim mrežama.

Prema izjavi Kanala D, Gokhan Alkan je među brojnim ponudama koje je dobio preferirao produkciju pod nazivom Kralice / Kraljica. Sa nestrpljenjem se iščekivalo i ko će biti glavna ženska uloga u novoj seriji, a otkriveno je i to ime. Saopšteno je da je partnerka Gokana Alkana biti Burcu Ozberk.

Pripremni radovi na projektu koji se priprema za Kanal D se nastavljaju i očekuje se da uskoro izađe na set sa kompletiranjem ekipe. Priča o novoj seriji pod nazivom Kralice, inspirisanoj nagrađivanom serijom Queen Sugar, koja se emitovala u SAD, postala je zanimljiva. Serija Kralice / Kraljica, koja govori o tome kada je ime jednog od najpoznatijih košarkaša zemlje umešano u veliki skandal, čini se kao jedan od uzbudljivih projekata nove sezone.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - Star TV želi da uspeh projekta Yali Capkini prenese na seriju Omer!

By: TV Exposed