Bige Onal ponovo o vezi sa Arasom Bulutom Iynemlijem!

Turski glumac Aras Bulut Iynemli, koji je bio veoma uspešan u seriji Cukur, nastavlja pripreme za novi projekat koji će snimiti za Disney Plus. Poznati glumac, koji će igrati ulogu Ataturka u projektu pripremljenom za 100 godina od osnivanja Republike, ovom projektu pridaje veliki značaj.

Bige Onal ponovo o vezi sa Arasom Bulutom Iynemlijem!

Foto Credits: IMDB

Aras Bulut Iynemli, koji se intenzivno priprema za ulogu, nije na dnevnom redu časopisa iz prostog razloga jer se retko pojavljuje u javnosti. Međutim, glumčevu devojku Bige Onal povremeno vide kamere, odnosno novinari.

Bige Onal, koja je rođena u Istanbulu 1990. godine, privukla je veliku pažnju svojom ulogom Selin u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Glumica, koja je često na dnevnom redu na društvenim mrežama, često se ističe lepotom, a posebno do izražaja dolaze njene prelepe oči. Fanovi žele da vide glumicu, koja je bila zapažena u projektima digitalnih platformi, poslednje u seriji Yesilcam, u nekoj novoj televizijskoj seriji. Bige, koja u svakom intervjuu jednostavno ne može da izbegne pitanja o Arasu i vezi sa njim, dala je novi intervju. U njemu je na pitanja o tome kako stoje stvari u njihovoj vezi i gde je Aras odgovorila:

„Viđaš mene stalno, a ne njega. Obično imamo odvojene poslove. Veza je u redu, sve je u redu“, rekla je ona jednom od novianra.

Ovim rečima je otkriveno da je par nastavio ljubav i da vest o raskidu koja je nekoliko puta pominjanja u medijima nije tačna.

NOVO - Esra Bilgic – Ponos, novac i laži!

By: Milt-TV Exposed