Esra Bilgic – Ponos, novac i laži!

Esra Bilgic i definitivno neće glumiti u novoj seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo. Na ovom projektu koji će biti emitovan na Netflix digitalnoj platformi sada tragaju za novom glavnom glumicom.

Esra Bilgic – Ponos, novac i laži!

Foto Credits: Dizilah

Nastavljaju se vesti vezane za seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo. Prve informacije koje su glasile da je Esra Bilgic dobila otkaz (ili nije ni potpisala ugovor zavisi kome verujete) su potvrđene. Pre dva dana se oglasio njen menadžer, a juče i sama glumica.

Esra Bilgic je preko svog zvaničnog Instagram naloga rekla šta ima na ovu temu. Glumica je napisala: „Nisam dužna da prihvatim svaku ponudu i potpišem ugovor čiji uslovi mi ne odgovaraju. Napustila sam projekat za koji nisam ni potpisala ugovor, to je to. Nisam bila zvanično u glumačkoj ekipi jer mi uslovi u ugovoru nisu odgovarali. Kao student prava, pridajem veliku pažnju svakom ugovoru koji potpisujem. Nadam se da će moja odluka inspirisati sve moje kolege i starije generacije glumaca koje poštujem.“.

Glumica je dakle osetila potrebu da odbrani svoj ponos, a po svemu sudeći novac je bio jedan od, ako ne i ključni kamen spoticanja. Sve to je otvorilo mnoga pitanja u Turskoj. Mnogi sada smatraju da će koja god glumica prihvati da bude njena zamena izabrati novac pre ponosa...

NOVO - Meryem Uzerli potvrdila novu seriju od 10 epizoda

By: Milt-TV Exposed