Sutra se završava turska serija Kismet / Sudbina

Letnje serije u Turskoj se nisu baš proslavile. Sve veći broj projekata koji su započeli ovog leta je otkazan.

Sutra se završava turska serija Kismet / Sudbina

Foto Credits: IMDB

Jednostavno – letnje serije u Turskoj teško opstaju. Generalno ljudi nisu toliko uz TV ekrane pa samo oni projekti sa najkvalitetnijom pričom uspevaju da se izbore za opstanak.

Veliki broj TV serija koje počnu leti završe nakon šest ili osam epizoda, eventualno deset epizoda. Takav slučaj je i sa serijom Kismet / Sudbina.

Fox TV serija pod nazivom Kismet / Sudbina je nažalost postala jedan od projekata koji je poražen u sistemu rejtinga.

Ljubitelji ove TV serije su bili veoma razočarani ranom konačnom odlukom. Poslednja epizoda serije, u kojoj igraju Ozge Ozacar i Cem Gelinoglu, sastaće se sa publikom u petak, 25. avgusta.

Oboje glumaca, koji su imali dobru predstavu, imali su prednost što su se poznavali i pre ovog seta. Kratkotrajnost serije, koja je svojom zabavnom i drugačijom pričom osvojila srca publike, iskazana je kao velika nesreća.

Radnja serije donela zanimljivu priču

U centru pažnje turske serije Kismet je Dogan.

Dogan je pametan, veoma dubokouman čovek. Tokom odrastanja bio je psihički i sociološki zlostavljan i zaštitio se stvarajući svoje ostrvo u svom umu.

Zbog toga privlači ljude kao magnet. Usled dosadnih i ponavljajućih veza i nekreativnih porodičnih modela, Dogan ima sreću da pronađe svoju srodnu dušu, ali Melike ima drugačiji kod i ne može da pusti Dogana u svoj život tako lako.

Gledali smo priču o Doganu i Melike koji se ne spajaju niti razilaze. Pa kako će se njihova priča završiti? Saznaćemo već sutra.

NOVO - Promenjen naziv serije Hande Ercel i Buraka Deniza

By: TV Exposed