Promenjen naziv serije Hande Ercel i Buraka Deniza

Hande Ercel, koja je rođena 1993. godine i koju smo gledali u različitim ulogama na TV serijama od 2014. godine, izgradila je veoma uticajnu karijeru za sebe.

Promenjen naziv serije Hande Ercel i Buraka Deniza

Foto Credits: Internet Haber

Osim što je poznata u mnogim zemljama sveta, njene serije prate milioni ljudi. Hande Ercel i dalje nosi titulu najpraćenije turske glumice na društvenim mrežama.

Ercel, koja trenutno ima 31 milion pratilaca na Instagramu, nedavno je postala jedna od vrućih tačaka društvenih mreža sa svojom novom serijom Bambaska Biri. Da ne bude zabune, reč je o istom projektu koji je najavljivan pod nazivom Iki Yabanci, ali je naziv morao biti promenjen zbog problema sa autorskim pravima.

Glumica, koja svojom lepotom očarava obožavaoce, uspeva da bude neko o kome se u tabloidnoj štampi često govori izazovnim pozama koje deli na Instagramu. Poznata glumica, koja neprestano krasi stranice novina ljubavnom vezom sa Hakanom Sabandžijem, takođe je jedno od imena o kojima se uveliko piše u internet štampi.

Priča o Kenanu i Lejli

Njeni obožavaoci pokazuju veliko interesovanje za svaku vest o glumici. Zato su očekivanja od novog projekta TV serije pod nazivom Bambaska Biri tako velika.

Obožavaoci Hande Ercel sa velikim zadovoljstvom prate glumicu, koju su poslednji put gledali na televizijskom ekranu 2021. godine u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata.

Ercel će se uskoro pojaviti pred publikom sa Burakom Denizom u TV seriji Bambaska Biri. U ovoj seriji gledaćemo zanimljivu priču Kenana, ambicioznog novinara i mlade tužiteljke Lejle.

Objavljena je i prva video najava ove turske TV serije.

NOVO - Serijski par Salih Bademci i Hazal Subasi iz serije Dilek Tasi se željno iščekuje

By: TV Exposed