Druga sezona je i poslednja za seriju Yargi / Presuda!

Serija Yargi / Presuda, koja je na ekranima Kanala D krenula prošle sezone i ostavila traga u nedelju uveče, zauzela je svoje mesto na ekranima sa svojom željno iščekivanom drugom sezonom.

Druga sezona je i poslednja za seriju Yargi / Presuda!

Foto Credits: IMDB

Serija, koja je u završnici sezone napravila veliko iznenađenje i oprostila se od publike, dočekala je fanove svojom 35. epizodom 18. septembra uveče. Projekat Yargi, sa Pinar Deniz i Kaanom Urgancıogluom u glavnim ulogama, opravdala je radoznalo čekanje koje je trajalo tokom celog leta sa prvom epizodom nove sezone. Serija, koja je postigla dobre rezultate u gledanosti, nadmašila je i na društvenim mrežama rivale, koji su iste večeri emitovani.

U seriji Yargi, gde su se desile velike promene u priči, pitanje je sada: „Da li će ova sezona biti poslednja sezona serije?“ TV kritičar Sina Kologlu dao je odgovor na ovo pitanje koje je publika pitala na društvenim mrežama. Prenoseći publici informacije koje je dobio iz pouzdanog izvora, Kologlu je naveo da će se serijal Yargi / Presuda završiti ove sezone.

Izjava Sina Kologlua o seriji je sledeća; „Recimo da sam pitao pouzdan izvor. Dobio sam odgovor: 'Mislimo da bi trebalo da ostavimo kako jeste.”. Podsećamo, od ranije je ova serija najavljena kao projekat od dve sezone.

Čini se da Ay Yapim želi da napusti priču ne produžavajući seriju i da je zaključi. Scenaristkinja Sema Ergenekon, koja je stekla priznanje svojim uspešnim perom, izazvala je veliku reakciju kod publike u finalu sezone. Nastavak je za sada opravdao očekivanja, a šta je sve zamislila do kraja sezone i verovatno serije saznaćemo u epizodama koje slede.

NOVO - Erkan Petekkaya je sjajan u seriji O Kiz / Ta devojka!

By: TV Exposed