Pinar Deniz - Pa kakvo je ovo finale?!

Serija Yargi / Presuda, koja se nedeljom uveče emituje na ekranima Kanala D, veoma je dobro započela sezonu. Večeras će biti emitovana 32. epizoda serije Yargi, koja svakom epizodom zaključava publiku uz TV ekrane.

Pinar Deniz - Pa kakvo je ovo finale?!

Foto Credits: IMDB

U ovoj epizodi prema najavama ima scena koje će impresionirati publiku, a neizvesnost raste kako se bližimo kraju sezone serije Yargi / Presuda, koja će se nakon 3 epizode privremeno ​​oprostiti od gledalaca! Tačnije, otići na pauzu. Od ranije je poznato da će ovaj projekat dobiti još jednu sezonu i da će u njoj glavne uloge i dalje tumačiti Pinar i Kaan.

Pinar Deniz, koja tumači glavnu ulogu u ovoj TV seriji sa Kaanom Urganciogluom, priznala je da je plakala dok je čitala scenario za 34. epizodu koji joj je poslat pre snimanja finala sezone. Njena prepiska na društvenim mrežama sa scenaristkinjom Semom Ergenekonom, jednom od najvažnijih doprinosioca velikom uspehu same serije, privukla je pažnju svih.

Pinar Deniz je objavila naslovnicu scenarija 34. epizode, što je finale sezone: „Pa kakvo je ovo finale?“, napisala je glumica u opisu fotografije na svom Instagram storiju. Time je svima dala najavu da sledi veoma impresivna i šokantna epizoda.

Šta vi očekujete od finala prve sezone serije Yargi? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Da li je Demet Ozdemir lepotu nasledila od majke?

By: TV Exposed