Emel Golgecen u seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona

Nakon kraće pauze stigle su nam vesti sa seta turske serije Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona. Nove informacije se odnose na glumački kadar ovog projekta.

Emel Golgecen u seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona

Foto Credits: DiziCentral

Seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona se priključila jedna iskusna glumica. U pitanju je Emel Golgecen (45), koja je već na setu i snima kadrove za nove epizode. Za sada nije poznato koju ulogu će tumačiti i koliko dugo će se zadržati u seriji.

Emel Golgecen se do sada pojavila u dvadeset različitih projekata. Poslednju ulogu imala je u seriji Ferhat ile Sirin u kojoj je 2019. godine glumila Sehnaz. Dakle, biće ovo njen povratak na TV ekrane nakon skoro tri godine.

Pre pomenutih serija, Emel je glumila Esmu Sultan u seriji Sultan moga srca, Ulfet u seriji Kirlangic Firtinasi i Semu Koral u TV seriji Poyraz Karayel.

Pre više od jedne decenije glumila je Nilufer u televizijskoj seriji Genis Aile i Seyran u seriji Arka Sokaklar koja se i danas veoma uspešno emituje. Starije generacije pamte njene uloge u serijama Kara Duvak (iz 2007. godine) i Aliye (2006.).

NOVO - Pinar Deniz rešila sve dileme oko odlaska iz serije Yargi / Presuda

 By: Milt-TV Exposed