Novi veliki test u seriji Yargi / Presuda

Nova 54. epizoda TV serije Yargi / Presuda, koja će se emitovati sutra, u nedelju 26. februara, obradovala je fanove projekta.

Novi veliki test u seriji Yargi / Presuda

Foto Credits: IMDB

Vest da nova epizoda serije neće biti emitovana ove nedelje je donela mnogo kritika. Međutim, trejlerom koji je objavio Kanal D, ovaj problem je rešen i najavljeno je da će nova epizoda biti objavljena.

Čini se da će odluke lika Ilgaza, koji je doživeo sličnu situaciju kao Ceylin u poslednjem periodu serije, duboko potresti sve. Ovoga puta, lik Ilgaza će imati veliki test u seriji Yargi / Presuda, čije uzbuđenje ne jenjava jer scenaristkinja Sema Ergenekon otkriva velika iznenađenja u svakoj novoj epizodi.

Ilgaz, koji je na sve načine pokušavao da pronađe svoju sestru Defne, ali nije mogao da postigne željeni rezultat, biće suočen sa komplikovanom odlukom spase sopstvenu sestru. Kao što je Ceylin rekla: „Šta misliš? Da li je to ipak tvoja čast ili istina, pitanje je. Ako treba, oslobodićeš zločinca za svoju sestru. Ovo je tvoj test.”.

Uspeh serije u detaljima

Ove reči opisuju koliko će uzbudljiva biti 54. epizoda serije Yargi. Pitajući se da li će ugroziti svoje principe da bi spasio svoju sestru Defne, Ilgaz će takođe naterati publiku da dovede u pitanje njihovo verovanje u priču.

Neki fanovi serije kažu: „Nadam se da će Ilgaz pronaći Defne i doneti pravdu. U suprotnom, neće smeti kao javni tužilac da pogreši. Biće to veliko razočarenje za mene.”. Čini se da 54. nova epizoda serije Presuda duboko utiče na publiku sa tako teškim testom.

Koliko su Kaan Urgancioglu i Pinar Deniz uspešni u svojim ulogama i koliko su uronjeni u svoje likove, moguće je razumeti čak i gledajući trejler za 54. epizodu ispod. Uspeh serije Yargi krije se u ovom detalju.

NOVO - Otkriveno kada počinje turska serija Aile / Porodica

By: TV Exposed