Otkriveno kada počinje turska serija Aile / Porodica

Pošto Kivanc Tatlitug dugo nije bio u TV serijama, njegovi fanovi su nestrpljivo čekali novu seriju. Nakon serije Carpisma objavljene 2018. godine, poznati glumac ponovo dolazi u susret svojim fanovima.

Otkriveno kada počinje turska serija Aile / Porodica

Foto Credits: IMDB

Veliko je nestrpljenje kada je reč o seriji Aile / Porodica u kojoj će glavne uloge tumačiti Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya. Otkriven je i datum premijere ove nove turske serije. Prva epizoda serije Aile biće emitovana 7. marta.

Snimanje serije je takođe nakratko prekinuto zbog zemljotresa. Treći trejler iz 1. epizode ​​susreo se sa publikom za seriju Aile / Porodica, čije se planiranje emitovanja takođe promenilo u ovom procesu. Kada se objavi svaki trejler, mnogi gledaoci ne mogu da se suzdrže a da ne kažu koliko su uspešan par Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya. Međutim, tema o kojoj se najviše govori na društvenim mrežama su poruke da Kivanc izgleda mnogo harizmatičnije i mlađe kako stari.

Kivanc Tatlitug je kao vino

Mnogi ljudi imaju slično mišljenje i često komentarišu: „Ne mogu da prebolim harizmu Kivanca Tatlituga. Kako muškarac stari, nivo lepote raste.”. Drugi gledalac je ostavio komentar rekavši: “Tatlitug je kao vino, čovek postaje mlađi kako stari.”.

U okruženju društvenih medija, fanovi Tatlituga su uzbuđeni što će se vratiti na ekrane nakon pet godina. Neće nikoga iznenaditi ako serija Aile / Porodica bude jedan od najvažnijih projekata 2023. godine, sa veoma dobrom gledanošću. Podrška seriji Aile, čiji su trejleri pregledani milionima puta, na društvenim mrežama raste eksponencijalno.

Serija Porodica, u kojoj ćemo gledati ljubav likova Aslana i Devin, uskoro počinje na Show TV-u.

NOVO - Nesrin Cavadzade u četiri meseca ostala bez dva verna prijatelja

By: TV Exposed