Ipek Uzkalan u seriji Gonul Dagi

Još jedna mlada i talentovana glumica pridružila se glumačkoj postavi Gonul Dagi, koja je omiljena od prve epizode na TRT 1, čiji obožavaoci se iz dana u dan povećavaju i svake subote obaraju rekorde rejtinga.

Ipek Uzkalan u seriji Gonul Dagi

Foto Credits: Internet Haber

Ipek Uzkalan, koja je učestvovala u seriji snimljenoj u Eskišehiru Sivrihisaru, radi i kao glumica i kao instruktorka u opštinskom pozorištu Odunpazari.

U TV seriji Gonul Dagi, mlada glumica igra lik Reyhan, koja beži od bola koji doživljava i nalazi se u Gedeliju, a Hamdi joj pomaže pod njegovim okriljem.

Nije lako prikazati Reyhan, ženu koja je doživela veliki bol sa svojim detetom.

Uporedo u pozorištu i seriji

Ipek Uzkalan je govorila o važnosti lika Reyhan, koji je Hamdi usvojio i pomogao, i izjavila:

„Reyhan je veoma hrabra žena, ima duh koji ne prihvata život koji ne želi sa svojom bebom u naručju i bori se protiv svih vrsta poteškoća. U isto vreme, ona je veoma saosećajna... Ovaj osećaj saosećanja proizilazi iz njenog visokog osećaja empatije prema ljudima, a ne zbog toga što je majka. Reyhan je orijentisana na rešenje i logična žena... Ponekad je delikatna kao cvet, ponekad je buntovna, ponosna i jaka...”.

Ipek Uzkalan, koja mora da prenese tako različite emocije publici, blista uspešnom igrom u svojoj ulozi.  Uzkalan, koji predaje i glumi u opštinskom pozorištu Eskišehir Odunpazari od 2016. godine, spaja pozorište i TV serije.

Glumica je na tu temu rekla: „Moje studije pozorišta se nastavljaju i čak smo započeli pozorišni projekat čija me tema veoma fascinira. Sa uzbuđenjem čekam da predstava bude objavljena.”.

View this post on Instagram

A post shared by İpek UZKALAN (@ipekuzkalan)

NOVO - Tračak nade za seriju Bambaska Biri | Neko drugi

By: TV Exposed