Novi glumci u novoj seriji Icimdeki Ates / Vatra u nama

Ambiciozna imena dodata su glumačkoj ekipi nove serije ATV TV-a, Icimdeki Ates / Vatra u nama! Prenosimo kompletnu vest.

Novi glumci u novoj seriji Icimdeki Ates / Vatra u nama

Foto Credits: Internet Haber

Nastavljaju se kasting i pripreme za TV seriju Icimdeki Ates / Vatra u nama koju za ATV TV priprema kompanija Fabrika Yapim. Ova nova TV serija se radi po scenariju Nimeta Erdema i Veli Kaye, a u režiji Murata Onbula.

Atakan Hosgoren i Ipek Filiz Yazici, jedno od najtraženijih imena mlađe generacije, nalaze se u glavnim ulogama omladinske serije, koja se očekuje na setu u maju i planira da se sretne sa publikom negde u toku juna.

Iako glumačka ekipa serije još nije kompletirana, nova imena se i dalje dodaju. Nedavno, Burak Sevinc, Ceren Benderlioglu i Gizem Arikan su dodani u glumačku ekipu serije, odnosno potpisali ugovore za rad u ovom projektu.

Burak Sevinc, koji je počeo da glumi u TV serijama 2011. godine, igra glavnu ulogu u seriji Askin Yolculugu Haci Bayram-i Veli, koja govori o misticizmu Haci Bayrama, koji je živeo u 13. veku, objavljenoj na TRT1. Iako se ovaj turski glumac pojavio pred publikom u veoma posebnoj ulozi u zaista posebnoj seriji, serija nije stvorila očekivani efekat i nije dala željeni rezultat u gledanosti.

Ceren Benderlioglu privukla je pažnju likom Omur, koju je igrala u TV seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO). Kada se serija, koja je trajala 6 sezona, nakon velikog uspeha završila krizom, uspešna glumica je morala da pogleda nove projekte. Istu sudbinu je doživela i Gizem. Poslednja TV serija Gizem Arikan bila je takođe EDHO. Sada ćemo ih gledati zajedno u novoj TV seriji. 

NOVO - Da li ćemo gledati Sevval Sam i u šestoj sezoni serije Yasak Elma?!

By: Milt-TV Exposed