Hande Ercel – Nema NIKOGA u mom životu!

Turska glumica Hande Ercel je demantovala vesti vezana za njenu navodno novu vezu. Tim demantom razrešila je sve dileme oko sada već bivše veze.

Hande Ercel – Nema NIKOGA u mom životu!

Foto Credits: Al Bawaba

Hande Ercel je najpopularnija turska glumica na društvenim mrežama. Njen zvaničan Instagram nalog prati preko 27 miliona ljudi. Dok se vodi polemika o tome da li je njen glumački kvalitet srazmeran popularnosti, u njenom privatnom životu se po svemu sudeći dešavaju razne promene.

U poslednjih nekoliko dana, Hande Ercel je došla u centar pažnje zbog navodno nove veze. Turski mediji su preneli vesti da je glumica uplovila u romansu sa milionerom Atasayem Kamerom. Nagađanja su trajala sve dok se Hande nije oglasila, ali je time otkrila odgovor na jedno drugo pitanje, koje je mnoge „mučilo“.

Ercel je u kratkom intevjuu izjavila da nema nikoga u njenom životu i da je zauzeta poslom. Tako je demantovala vest o navodnoj vezi sa Kamerom, ali i potvrdila ono šta su do skoro mnogi nagađali – raskid sa Keremom Bursinom!

Vest o raskidu poznatog para je već nekoliko meseci često pominjan u javnosti. Neki su smatrali da Hande i Kerem samo žele da sklone njihovu vezu od javnosti, ali nakon najnovije izjave lepe glumice dileme više nema. U njenom životu nema nikoga, pa samim tim ni Bursin više nije deo njenog privatnog, odnosno ljubavnog života...

NOVO - Evo kada će biti završena serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta

By: Milt-TV Exposed