Evo kada će biti završena serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta

Turska televizijska serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta je kao i svaka imala svoje uspone i padove. Ono za šta nema dileme je činjenica da se ova turska serija polako bliži svom kraju.

Evo kada će biti završena serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta

Foto Credits: IMDB

Finale serije Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta je najavljeno za epizodu 39. Ipak, producenti ovog projekta su tu odluku promenili. Serija će potrajati još malo nakon najavljenog finala. Novi datum završetka ove turske serije je 22. april. Odnosno, poslednja epizoda ovog projekta biće epizoda 42.

Dakle, za nešto više od mesec dana gledaćemo finale ove turske TV serije. Podsećamo, reč je o rimejku korejske TV serije Cunning Single Lady koja je emitovana 2014. godine. Premijera turske verzije je bila 18. juna 2021. godine. Serija se snima u Istanbulu u produkciji kompanije No 9 Productions.

Kao i u orginalu, u turskom rimejku priča prati damu koja se trudi da osvoji srce svog bivšeg supruga koji je sada izuzetno bogat. Kada je Esra (Burcu Ozberk) upoznala Ozana (Ilhan Sen), radila je kao konobarica i jedva sklapala kraj sa krajem. Da bi podigla životni standard ova žena donosi „logičnu“ odluku i udaje se za Ozana, ali se odlučuje za razvod zbog raznih neslaganja u njihovom braku braku. Nakon razvoda, Ozan otvara softversku firmu i postaje veoma imućan. Kada je saznala za to, Esra nekako uspeva da dođe do posla u Ozanovoj kompaniji. Sada će pokušati da osvoji njegovo srce.

NOVO - Ebru Sahin o Akkiz i akcionim scenama serije Destan

By: Milt-TV Exposed