Halil Ibrahim Ceyhan se našao na listi najzgodnijih glumaca 2023. godine

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je postigao veliki uspeh sa dnevnom serijom pod nazivom Emanet, takođe nalazi snažnu podršku za sebe u okruženju društvenih mreža.

Halil Ibrahim Ceyhan se našao na listi najzgodnijih glumaca 2023. godine

Foto Credits: RiriNano

Glumac, koji je napravio veliki skok u karijeri u poslednje 2 godine, uspeo je da svoje ime objavi i ljubiteljima turskih TV serija u inostranstvu.

Halil Ibrahim Ceyhan ima lojalnu i uticajnu bazu obožavalaca u Turskoj i širom sveta. Ova strastvena baza obožavatelja, koja svakodnevno deli hiljade postova u znak podrške glumcu na društvenim mrežama, ne prihvata nikakve komentare osim pohvala za glumca.

Strastveni fanovi su poslednjih dana objavili stotine hiljada postova o glumcu, u poslednje vreme najviše zbog toga što je Halil u glumačkoj postavi nove serije Kirli Sepeti.

Glumac, koji će u novoj sezoni sarađivati sa Melisom Dongel u seriji Kirli Sepeti, ponovo je privukao dosta pažnje. To je postojao još jedan razvoj događaja koji je mobilisao bazu strastvenih fanova koji su sa entuzijazmom dočekali vest o seriji koja će se emitovati na ekranima Fox TV-a.

Treće mesto u anketi

Prema glasovima korisnika, Halil Ibrahim Ceyhan je na trećem mestu u anketi o najzgodnijim glumcima 2023. godine koju je sproveo Nubia Magazine.

Obožavaoci koji su govorili o ovoj anketi, koja je uključivala i slike glumca, bili su izuzetno zadovoljni što je poznati glumac pomenut u okruženju društvenih mreža sa tako pozitivnim razvojem.

Halil Ibrahim Ceyhan, s druge strane, čini se da je jedno od imena o kojima će se najviše pričati na društvenim mrežama tokom cele sezone u seriji Kirli Sepeti uz podršku ove strastvene baze obožavalaca.

NOVO - Očekuju nas velike promene u seriji Gonul Dagi!

By: TV Exposed