Tuba Buyukustun u pregovorima za seriju Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi!

Turska glumica Tuba Buyukustun je nedavno završila snimanje druge sezone dokumentarne serije Rise of Empires: Ottoman. Glumica je odmah nakon toga ušla u pregovore za novi projekat.

Tuba Buyukustun u pregovorima za seriju Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi!

Foto Credits: Hurriyet

Tuba Buyukustun trenutno pregovara za glavnu ulogu u seriji pod nazivom Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, glumici se ponuda za ulogu u ovom projektu zaista dopala. Vrlo brzo bi mogli da saznamo ishod ovih pregovora, koji će ako se nešto drastično ne promeni biti pozitivan.

Podsećamo da prema još uvek nepotvrđenim informacijama glavnu mušku ulogu u ovoj seriji treba da tumači Kivanc Tatlitug. Sa Tubom i Kivancom serija bi značajno dobila na „težini“ i privukla još više pažnje. Za tako nešto šanse se zaista visoke.

Kao jedna od glumica koja bi mogla da tumači glavnu žensku ulogu se pominjala i Neslihan Atagul. To je ostalo u domenu nagađanja. Seriju Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi priprema kompanija OGM Pictures. Scenario za ovu tursku seriju se priprema već nekoliko godina.

Ono što je izvesno je da ovaj projekat nećemo gledati u skorije vreme. Prema dostupnim informacijama serija se priprema tek za sledeću zimsku sezonu, dakle za kraj 2022. godine. Ipak kada su u pitanju turske TV serije, ništa ne možemo tvrditi sa sigurnošču...

NOVO - Alara Turan u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

 By: Milt-TV Exposed