Alara Turan u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Posle kraće pauze stiže malo i lepih vesti vezanih za tursku TV seriju Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku. Prenosimo celu vest.

Alara Turan u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Foto Credits: Fox TV

Serija Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku je prva osetila posledice novog talasa koronavirusa u Turskoj. Nakon nekoliko pozitivnih testova, snimanje serije je pauzirano a zbog toga je i preskočena jedna epizoda u emitovanju, odnosno emitovana je tek naredne nedelje. Sada stižu nove vesti, koje na svu sreću nemaju veze sa ovim virusom. Nove vesti se odnose na nove članove glumačkog kadra, tačnije novu glumicu.

U seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku ulogu će imati i Alara Turan. Ona se priključila glumačkoj ekipi na setu ovog projekta a poznato je i koji lik će tumačiti. Alara će u ovoj seriji glumiti Cevher, polusestru glavnih likova. Ostaje još da vidimo koliko dugo će se zadržati u radnji ovog projekta.

Kada je Alara Turan u pitanju, u dosadašnjoj glumačkoj karijeri je radila na tri projekta. Glumila je Fatmu Sultan u seriji Abdulhamid. U toku 2020. godine pojavila u 12 epizoda ovog projekta. Pre toga imala je epizodnu ulogu u seriji Cukur u kojoj je glumila Songul.

Prva serija na kojoj je radila je Sestre / Kardes Cocuklari. U njoj je u 21 epizodi tumačila lik Hayal Karay.

NOVO - Evo ko su turski glumci i glumice o kojima se najviše pisalo ove godine

 By: Milt-TV Exposed