Serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine postaje sve zanimljivija

Turska serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine nastavlja da se emituje na kanalu Star TV petkom uveče. Nova 17. epizoda serije biće na ekranima u petak, 15. aprila i bićemo svedoci kidanja niti u priči.

Serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine postaje sve zanimljivija

Foto Credits: IMDB

Nove informacije su deljene iz novog dela ovog projekta. Cemal će reći Asiye da se dogodilo nešto veoma loše. Helin ih je videla i sada su konopci došli do tačke loma. Sledeće Cemalove reči objašnjavaju da ništa više neće biti isto u seriji: „Te niti su sada prekinute hteo to ja ili ne. Došli smo do kraja ove priče. Svi će saznati sve.”

Takođe će biti zanimljivo kako će Mahir saznati situaciju Cemala i Asiye. Uz Zuhalovu intervenciju, i Mahir će saznati istinu. Šta će izazvati ova velika kolebanja u priči serije Igra moje sudbine moći ćemo da gledamo u novoj epizodi koja će biti emitovana u petak uveče.

Očekuje se da će interesovanje publike za seriju porasti sa novim dešavanjima u priči serije, u kojoj glavne uloge preuzimaju Akın Akinozu, Oyku Karayel, Sarp Apak i Melike Ipek Yalova.

Dok fanovi serije Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine ukazuju da je priča dostigla veoma uzbudljivu tačku, svedoci smo da je interesovanje obožavalaca serije u inostranstvu znatno poraslo. Na društvenim mrežama možemo  videti da fanovi stranih TV serija veoma intenzivno podržavaju ovaj projekat, što je samo pokazatelj dobrog rada i dobre priče u seriji.

Tu je i video najava nove epizode.

NOVO - Dilan Cicek Deniz i Serkay Tutuncu - par koji će obeležiti letnju sezonu?

By: Milt-TV Exposed