Halit Ergenc glavni glumac serije Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi?!

Serija Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi kompanije OGM Pictures, s kojom je Star TV potpisao ugovor o sadržaju pre tri godine, izaziva značajan interes kod turskih gledalaca.

Halit Ergenc glavni glumac serije Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi?!

Foto Credits: Haberler

Serija Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi je zasnovana na knjizi Gulseren Budayicioglu, a rad na njoj traje od 2017. godine.

Prošle sezone, projekat je odložen zbog problema u formiranju glumačke ekipe. Trenutno se sve ponovo razmatra u OGM Pictures, a pregovori su u toku s turskim zvezdama.

Glasine sugerišu da bi braća Taylan, poznata po serijama Sulejman Veličanstveni i Moja domovina si ti, mogla režirati seriju, koju piše Ertan Kurtulan, a Halit Ergenc bi mogao igrati glavnu ulogu.

Čeka se potvrda

Biće zanimljivo videti da li će se ove glasine potvrditi i da li će priča o Kenanu, čoveku s narcisoidnim karakterom koji ga je majka odgajila kao kralja, čiji se život drastično menja nakon što upozna Fadi i zaljubi se u nju, uspešno biti prilagođena ekranu.

Halit Ergenc, poznat po ulozi Sulejmana I u seriji Muhtesem Yuzyil, Onura Aksala u Binbir Gece i Cevdeta u Vatanim Sensin, možda će igrati ključnu ulogu u ovoj intrigantnoj priči.

Nestrpljivo očekujemo da vidimo kako će se sve odvijati!

NOVO - Ilker Kaleli privlači pažnju novim projektom

By: TV Exposed