Pelin Karahan uzbuđena zbog nove serije Sebeke / Mreža

Biće nam teško da upoznamo Pelin Karahan u projektu Sebeke / Mreža, jednoj od lansiranih serija TRT Digital-a!

Pelin Karahan uzbuđena zbog nove serije Sebeke / Mreža

Foto Credits: DiziCentral

Pelin Karahan je u uzbuđenju oko ove nove serije. Glumica je rekla da je ovo uzbuđenje na najvišem nivou, jer će učestvovati u sasvim drugačijoj ulozi koju do sada nije igrala. Nova serija pod nazivom Sebeke / Mreža sastaće se sa publikom na TRT Digitalu i snimanje će početi vrlo brzo. Radoznalo se čeka serijal čije se pripremne pripreme nastavljaju.

Karahan nije želela da iznosi detalje o temi serije i njenoj ulozi. Budući da će to biti jedan od projekata otvaranja platforme TRT Digital, čije se otvaranje očekuje u martu, ovoj seriji se pridaje veliki značaj. Pored Pelin Karahan, u seriji Sebeke učestvuju i Eren Hacisalihoglu i Furkan Palali, a plan je da se snima i druga sezona nakon prve sezone od 10 epizoda. Poruke Pelin, koja je bila uzbuđena što će igrati sasvim drugačiju ulogu, bile su zanimljive. Glumica je rekla: „Počinjemo seriju ove nedelje, imala je predradnje i intenzitet. Imamo novu seriju pod nazivom Sebeke. Počeće njeno snimanje. Biće na novoj digitalnoj platformi TRT-a. Prva sezona će imati 10 epizoda. Imamo dobar kadar“.

Objašnjavajući da će ona biti u drugačijem scenariju, Karahan je izrazila svoje uzbuđenje jer će igrati sasvim drugačiju ulogu. Glumica je rekla: „To je lep, drugačiji scenario. Za mene je to veoma zabavna uloga. Ovoga puta biće to uloga u kojoj će me publika gledati drugačije. Zato sam tako uzbuđena zbog sebe. To je drugačiji posao, radujemo se tome.“.

NOVO - Nova promena u seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: TV Exposed