Transformacija Devin u seriji Aile / Porodica

U seriji Aile / Porodica publika je u veoma uzbudljivom procesu. Serija, u kojoj glume Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya, ima efektnu priču i snažne glumačke performanse.

Transformacija Devin u seriji Aile / Porodica

Foto Credits: IMDB

Musa Uzunlar pridružio se ovoj TV seriji, koja se emituje na Show TV-u utorkom uveče, sa likom Ilyasa Koruzadea. Dolaskom iskusnog glumca možemo reći da je glumačka ekipa serije Aile kao Liga šampiona u fudbalu. Dvoje veoma upečatljivih glavnih glumaca sa jedne strane, sporedni likovi koje su formirali majstori glume sa druge...

Imena kao što su Nur Surer, Canan Erguder, Nejat Isler, Levent Ulgen i Emel Goksu su veoma snažne figure koje mladi glumci uzimaju kao primer. Musa Uzunlar, koji se poslednji uključio u priču o serijalu, takođe je ime koje je umnogome podiglo kvalitet ove ekipe. Ne bi bilo pogrešno reći da će Uzunlar dostići veoma efektnu tačku sa likom Ilyasa u seriji.

 Odnos Ilyasa i porodice Soykan

Scene koje Ilyas prikaže pred porodicom Soykan sastaće se sa publikom u novoj, 10. po redu epizodi serije, koja će biti emitovana u utorak, 9. maja. U objavljenom trejleru vidimo da se lik Devin više ne plaši, oseća svoju snagu i pretvorila se u člana porodice Soykan.

Videćemo Devin koja ima ideale, živi sa osećajem za pravdu i izgleda kao oni nakon što se nađe sa ljudima koji joj se ne sviđaju.

Postoji slogan koji kaže „Sve će biti dobro“ i široj publici se ovaj slogan veoma dopada. U seriji Aile / Porodica, ovaj slogan je postao reč koju je publika izgovorila dolaskom Muse Uzunlara i transformacijom lika Devin.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Serije Alparslan Buyuk Selcuklu i Omer u trci za vrh!

By: TV Exposed