Serije Alparslan Buyuk Selcuklu i Omer u trci za vrh!

Trka za prvo mesto u rejtingu između TV serija Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk i Omer nastavlja se punom parom.

Serije Alparslan Buyuk Selcuklu i Omer u trci za vrh!

Foto Credits: IMDB

Dve veoma popularne TV serije koje su emituju ponedeljkom uveče podelile su prva mesta 1. maja uveče.

Projekat Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk, veoma cenjena istorijska serija, koja se emituje na turskom nacionlanom TV kanalu TRT1, postala je prva sa svojom 54. epizodom, malom razlikom ispred rivala u total kategoriji rejtinga. Serija je osvojila druga mesta u kategorijama AB i ABC1.

Popularna TV serija Omer koja se emituje na Star TV-u, a radi u produkciji dobro poznate kompanije OGM Pictures, zauzela je prvo mesto u gledanosti sa svojom novom epizodom emitovanom ovog ponedeljka. Epizoda emitovana u ponedeljak donela je nova uzbuđenja u seriji, u kojoj su se Gamze i Omer tajno venčali, ali nisu mogli da žive srećno. Sve to je privuklo publiku na ekran.

Borba za prvo mesto

Projekat Omer je postigao najbolje ocene dana u kategorijama AB i ABC1, dospevši na prvo mesto. Serija je završila dan na drugom mestu u total kategoriji rejtinga, odmah iza pomenutog rivala istorijske TV serije Alparslan Buyuk Selcuklu.

Omer, takođe impresionira svojom uspešnom glumačkom postavom, Selahattin Pasali igra Omera, a Gokce Bahadir igra lik Gamzea.

Bez ikakve dileme možemo reći da će se “okršaj” serija Omer i Alparslan nastaviti i da publika zaista uživa u obe TV serije.

View this post on Instagram

A post shared by Dizilah (@dizilah)

NOVO - Da li radnja u seriji Yali Capkini postaje dosadna?!

By: TV Exposed