Sve glasniji tračevi da su Kerem Bursin i Hande Ercel RASKINULI!

Veza Hande Ercel i Kerema Bursina je često u centru pažnje. Njih dvoje su ljubavnu vezu otpočeli u aprilu prošle godine na setu serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata i od tada ne prođe mesec, nekada čak ni nedelju bez vesti o njima i njihovom odnosu.

Sve glasniji tračevi da su Kerem Bursin i Hande Ercel RASKINULI!

Foto Credits: IMDB

Hande Ercel i Kerem Bursin su po mnogo čemu obeležili 2021. godinu. Par je bio zaista sjajan u seriji Sen Cal Kapimi, a i nakon završetka serije ispraćen je svaki korak njih dvoje. U poslednje vreme su bili aktuelni tekstovi vezani za njihov potencijalni brak, odnosno Hande i Kerem su zasipani pitanjima vezanim za to kada će se venčati.

U turskim medijima se pisalo i o tome da Keremova majka insistira da se njen sin i Hande što pre venčaju i osnuju porodicu. Međutim, krajem prošle godine usledile su i drugačije vesti. Više su to bili tračevi na društvenim mrežama nego prave informacije, a odnose se na navodnu krizu u vezi Bursina i Ercel.

Ti tračevi su prethodnih dana još više dobili na značaju. Hande Ercel i Kerem Bursin nisu objavili zajedničku fotografiju povodom dočeka Nove godine, što je podgrejalo sumnje da više nisu zajedno. Zvaničnih informacija nema.

Handina bliska prijateljica, Burcu Ozberk je juče demantovala vest o tome da je Ercel raskinula svoju vezu sa Bursinom. Šta je istina, zaista je veoma teško prognozirati.

Ostaje da sačekamo da se neko od njih dvoje oglasi i konačno reši pitanje koje sve više muči njihove fanove – da li su njihovi omiljeni glumci i dalje u vezi ili ne...

NOVO - Kurulus Osman, Teskilat i Masumlar Apartmani – Najuspešnije turske serije u 2021. godini!

 By: Milt-TV Exposed