Zagrljaj koji je probudio nostalgiju fanova serije Kiralik Ask!

Elcin Sangu i Baris Arduc postigli su veliki uspeh kao partneri u TV seriji Kiralik Ask, koja je ostavila traga u jednoj eri.

Zagrljaj koji je probudio nostalgiju fanova serije Kiralik Ask!

Foto Credits: Haberler

Za oboje glumaca, ovaj projekat je zauzeo važno mesto u istoriji kao iskorak u karijeri.

Nastala je uspešna priča u kojoj su Elcin Sangu i Baris Arduc imali dobru energiju, impresionirali obožavaoce serije, istakli se igrom i pokazali svoje talente.

TV serija Kiralik Ask, kako se zove ova uspešna priča, emitovana je ne samo u Turskoj već i u mnogim zemljama širom sveta i uticala je na veliku publiku.

Slučajan susret

Nakon uspeha serije, oboje glumaca su doživeli ogroman iskorak u svojim karijerama, a život im se posle serije popeo na sasvim drugačiji nivo uspeha.

Njih dvoje su se slučajno sreli godinama kasnije u školi u koju su otišli ​​da glasaju. Baris Arduc i Elcin Sangu su se grlili, a njihov iskren stav veoma je obradovao mnogobrojne fanove.

Obožavaoci dvojca osećali su nostalgiju za serijom Kiralik Ask i mnogo postova je objavljeno u tom smislu na društvenim mrežama.

Navodeći da trenutno ne radi ništa kao projekat i da se odmara, Elcin Sangu je rekla: „Ne radim ništa trenutno, odmaram se. Leto već dolazi.“.

NOVO - Cuneyt Mete o seriji Kardeslerim | Moja braća

By: TV Exposed