Neprijatnost za Semu Ergenekon i Ugura Aslana!

Sema Ergenekon i Ugur Aslan možda nisu medju popularnijim, tačnije poznatijim parovima turske kinematografije, ali su mnogima veoma dragi. Njihov zajednički projekat napreduje odlično, ali je par u privatnom životu doživeo pravu neprijatnost.

Neprijatnost za Semu Ergenekon i Ugura Aslana!

Foto Credits: Internet Haber

Scenaristkinja Sema Ergenekon radi sjajan posao u seriji Yargi / Presuda. Ovaj projekat je pripremala nekoliko godina, a rezultati te pripreme su i te kako vidljivi. Mnogi seriju Yargi ubrajaju u najkvalitetnije turske TV serije poslednjih godina. U seriji važnu ulogu ima njen suprug, Ugur Aslan. Ugur tumači lik glavnog inspektora i najboljeg prijatelja glavnog lika, bez kog serija ne bi mogla da se zamisli.

Proteklih dana, par je odlučio da iskoristi slobodno vreme i poseti Španiju, tačnije Barselonu. Tokom boravka u tom Evropskom gradu doživeli su pravu neprijatnost. Kako se ispostavilo, par je bio opljačkan, odnosno otudjena im je torba.

Ipak, cela situacija je brzo rešena. Španska policija je reagovala, pronašla lopova i svi predmeti zajedno sa torbom su vraćeni Semi i Uguru.

Ono što je mnogo važnije od ove neprijatnosti jeste činjenica da duo nastavlja da radi svoj posao fenomenalno, Sema kao scenaristkinja serije Yargi / Presuda, a Ugur Aslan kao glumac jednog od veoma važnih likova za priču serije. Podsećamo, ranije je najavljeno da će ovaj projekat ima dve sezone, pa je gotovo izvesno aktuelna sezona i poslednja za seriju Yargi.

NOVO - Merve Bolugur se već razvodi?!

By: TV Exposed