Glumac Mehmet Yilmaz Ak raskinuo ljubavnu vezu!

Nakon jučerašnjih zanimljivih (pomalo bizarnih) vesti o ovom glumcu, danas stižu druge, ne baš tako lepe. Prenosimo o čemu se radi.

Glumac Mehmet Yilmaz Ak raskinuo ljubavnu vezu!

Foto Credits: Internet Haber

Mehmet Yilmaz Ak je neko ko iza sebe ima zaista mnogo uloga. Gotovo svi su složni da je u pitanju sjajan glumac, koji može da iznese mnogo toga na pravi način. Takođe ono u čemu su mnogi složni je činjenica da u seriji Yargi / Presuda, radi veoma dobar i kvalitetan posao. Podsećamo, on u ovoj turskoj seriji glumi tužioca Parsa.

Glumac je nedavno medijima ispričao i bizarnu situaciju koja se dogodila za njegov 36. rodjendan. Na dan svog rođendana snimao je seriju Yargi. Zbog potrebe pojedinih scena za nove epizode, snimanje je jednim delom obavljano i u mrtvačnici.

Po završetku snimanja, njegovi prijatelji su ga posetili, iznenadili i doneli mu rođendansku tortu – u mrtvačnicu. Mehmet je ovo ispričao, rekao da mu je i dalje sve pomalo čudno, ali da je to anegdota koju će moći dugo da prepričava.

Stigle su i nove vesti kada je Mehmet Yilmaz Ak u pitanju. Ove informacije vezane su za njegov privatan život. Glumac je prema pisanju turskih medija raskinuo vezu sa njegovom doskorašnjom devojkom Nazli Cetin.

Razlog prekida ove ljubavne veze za sada nije poznat.

NOVO - Miray Daner i Furkan Andic u seriji Kara Tahta / Tabla

 By: Milt-TV Exposed