Kurulus Osman, Teskilat i Masumlar Apartmani – Najuspešnije turske serije u 2021. godini!

Nakon završetka kalendarske godine, uslede mnoge analize. Takav slučaj je i u turskim televizijskim serijama, a ovaj put dobili smo tačan podatak koje TV serije su bile najgledanije u 2021. godini.

Kurulus Osman, Teskilat i Masumlar Apartmani – Najuspešnije turske serije u 2021. godini!

Foto Credits: IMDB

U toku 2021. godine smo gledali zaista veliki broj dobrih i zanimljivih serija. Turske serije Yargi, Camdaki Kiz i Alparslan Buyuk Selcuklu, uz početak serije Destan su svakako jedne od najupečatljivijih. Pored njih, tu je zaista i veliki broj drugih koje su privukle pažnju i oduševile gledaoce turskih televizijskih serija. Možda i malo iznenađenje je serija Gonul Dagi, koja je beležila rezultate rejtinga od preko 10, u sve tri kategorije.

Ipak, nijedna od navedenih serija nije najuspešnija u toku 2021. godine. To priznanje ove godine je ponela istorijska serija Mehmeta Bozdaga – Kurulus Osman.

Kurulus Osman je serija koja je zabeležila najbolji rezultat u total kategoriji rejtinga u prošloj godini. Taj rezultat je iznosio 13.80. Brojka koju niko u toku 2021. godine nije mogao da nadmaši.

Ipak, Kurulus Osman nije bio najbolji u sve tri kategorije u kojima se meri gledanost. U kategoriji rejtinga AB, najbolji rezultat je ostvarila serija Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih. Brojka od 16.14 u AB kategoriji bila je nenadmašna za druge, tako da se slobodno može reći da je prošla godina bila veoma uspešna za ovu seriju nacionalnog TV kanala TRT1.

U kategoriji rejtinga ABC, najbolji skor imala je još jedna serija kanala TRT1. Serija Teskilat / Organizacija je ostvarila rezultat od 15.98 što je stavlja na sam vrh u toj kategoriji. Lepo priznanje za sve ljude koji rade na ovom projektu.

Dakle u top tri turske TV serije, svoje mesto je našla jedna istorijska i dve serije iz savremenog doba. Ostaje da vidimo koje serije će se ove godine izboriti za najbolju gledanost. Konkurencija je zaista sve veća i sve kvalitetnija.

Koju tursku seriju ste vi najviše gledali u toku 2021. godine? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Serenay Sarikaya i Umut Evirgen proslavili Novu godinu u Parizu!

 By: Milt-TV Exposed