Mujde Uzman radi sjajan posao u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Mujde Uzman, koja se pridružila seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nakon nekoliko epizoda, upečatljivo je postala deo ove popularne turske TV serije.

Mujde Uzman radi sjajan posao u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: IMDB

Mujde Uzman, koja je počela da glumi 2009. godine, bila je jedno od imena u TV seriji Muhtesem Yuzyil / Sulejman Veličanstveni sa likom Armin Hatun. Glumica, koja je igrala lik Kuzgun u seriji 20 Dakika / 20 minuta, o kojoj se mnogo pričalo, takođe je neko vreme postala jedno od imena o kojima se najviše pričalo sa likom Nazli u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO).

Glumica, koja je privukla pažnju i svojom ulogom Sede u seriji Kiralik Ask, pokazala se u sasvim drugačijoj ulozi žene pilota u seriji punoj akcije poput Savasci / Ratnik.

Mujde Uzman, koja je poslednjih godina više radila u bioskopskim projektima, odnosno filmovima, pojavila se u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice u sezoni 2022-2023. Glumica, koja igra lik Alev, postala je jedna od ključnih figura priče. U scenariju serije, lik Alev privukao je pažnju publike svojom različitom ličnošću i postojala je i postoji veoma jaka interakcija na društvenim mrežama.

Ponovo stiče popularnost

Oduševljavajući svojim fizičkim osobinama, glumica takođe odražava svoje talente na ekranu. Glumica, koja uspešno tumači lik Alev, takođe uživa u tome da ponovo postane popularno ime zahvaljujući ovom projektu.

Mujde Uzman, koja je učestvovala u televizijskim programima i o kojoj se pisalo mnogo vesti u štampi, ističe se serijom koja se deli hiljadama puta svake nedelje na društvenim mrežama.

Ceren Yalazoglu Karakoc, koja je privukla veliku pažnju likom Nurseme u seriji Kizilcik Serbeti, izjavila je da je lik koji je najviše želela da igra nakon Nusreme u ovoj priči Alev. Nursema je danas veoma poznat lik i čini se da se veoma pozitivno odrazio na karijeru glumice. Na pitanje o njenoj „omiljenoj ulozi u seriji“, Karakoc je rekla: „Naravno, rekla bih Nursema, a od uloga koje ne igram, to je definitivno Alev.“.

NOVO - Zeynep Tugce Bayat privlači pažnju u seriji Teskilat / Organizacija

By: TV Exposed