Objavljena video najava serije Ben Bu Cihana Sigmazam! (VIDEO)

Objavljen je prva video najava nove serije jednog od "najtvrdijih" glumaca na ekranu, Oktaya Kaynarce Ben Bu Cihana Sıgmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet.

Objavljena video najava serije Ben Bu Cihana Sigmazam! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Publika, koja je videla dramu, odnosno njenu novu najavu, koja će se emitovati na ATV-u i privući pažnju svojim akcionim scenama, rekla je: „Kralj se vraća“.

Oktay Kaynarca, koji je dostigao vrhunac svoje karijere sa TV serijom Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz sprema se da se pojavi ne samo kao glumac već i kao producent u svojoj novoj seriji Ben Bu Cihana Sigmazam. Objavljen je prvi trejler serije, koja je nedavno počela da se snima u Uzbekistanu.

Prva promocija serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet napravila je veliki događaj na društvenim mrežama. Posebno su fanovi Oktaya Kaynarce bili veoma impresionirani akcionim scenama u promociji i komentarisali su na društvenim mrežama rečima kao što su „kralj se vraća“, „povratak harizme“.

Gledaćemo Pelin Akil kao partnerku Oktaya Kainarce u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam. Dvoje glumaca su takođe zajedno igrali u seriji EDHO (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz). Još jedan izuzetan glumac u novoj seriji je Eren Vurdem, koji se pamti po liku Ateša koji je prikazan u vojničkoj TV seriji Soz / Zakletva. Režiju nove serije potpisuje Tarkan Karlidag, dok je scenario napisao Mahinur Ergun.

NOVO - Otkriven datum nastavka turske serije Gonul Dagi

By: TV Exposed