Gulcan Arslan pokazala tetovaže i telo u bikiniju! (FOTO)

Rođena 1986. godine, Gulcan Arslan je zakoračila u glumu u TV seriji Sinif / Klasa 2008. godine.

Gulcan Arslan pokazala tetovaže i telo u bikiniju! (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Uspešna glumica, koja je takođe igrala u TV serijama kao što su Kahramanlar, Bir Cocuk Sevdim, Arka Sokaklar, Gunahkar, Muhtesem Yuzyil Kosem, Olene Kadar, Zengin ve Yoksul, privukla je pažnju i serijom Dogdugun Ev Kaderindir. Glumica je kasnije uključena u seriju koja se emitovala na TV8 u kojoj su glumili Demet Ozdemir i Ibrahim Celikkol. O Gulcan Arslan, koja se pojavila davno izgubljena starija sestra Zeynep, kojoj je Ozdemir dala život, pričalo se zbog njene uloge u ovoj seriji.

Istovremeno, glumica je razvila dobro prijateljstvo sa Demet Ozdemir, sa kojim je igrala u seriji, i sastajala se s vremena na vreme, a kasnije je igrala lik Despine u popularnoj TV seriji Barbaroslar. Uspešna glumica oprostila se od serije u 9. epizodi.

Gulcan Arslan, koja je trenutno na odmoru i dosta se odmara, uspela je da privuče pažnju najnovijom objavom na svom zvaničnom Instagram profile. Pojavljujući se u bikini pozi u zelenilu, glumica svojom hrabrom fotografijom izaziva divljenje obožavalaca.

Deleći svoje crne poze u bikiniju uz napomenu „Nema šta da se kaže“, lepo telo glumice cenili su njeni fanovi, a otkrivena je i tetovaža zmije na stomaku i druge tetovaže na telu. Poze glumice dobijaju odlične kritike. Kako se vama čini glumica? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Hande Dogandemir kao Derin u seriji Yeni Istanbul

By: TV Exposed