Necip Memili u turskoj adaptaciji serije Beverly Hills

Stigle su lepe vesti za fanove popularnog turskog glumca Necipa Memilija. Necip će se pojaviti u jednom od najambicioznijih projekata za novu sezonu, turskoj adaptaciji popularne američke serije Beverly Hills 90210.

Necip Memili u turskoj adaptaciji serije Beverly Hills

Foto Credits: IMDB

Kompanija Ay Yapim vredno radi na novom projektu, odnosno seriji za novu sezonu koja nosi naziv Gelecek Uzun Surer ili u prevodu Budućnost će biti duga. Ova serija predstavlja tursku verziju veoma popularne američke serije Beverly Hills 90210.

O ovoj seriji se već dosta priča i piše, pogotovo o njenom glumačkom kadru. Glumačka ekipa nove turske TV serije Gelecek Uzun Surer je dobila jedno zaista sjajno pojačanje. Ulogu u ovom projektu će imati i Necip Memili. Ovaj turski glumac ima zaista veliku bazu fanova i bez dileme će dodatno privući pažnju na već veoma zapaženu seriju koja je u fazi pripreme i koju ćemo gledati na jesen. Necip je bio fenomenalan kao Cumali Kocovali u popularnoj seriji Cukur | Jama, koju je takodje producirala kompanija Ay Yapim. Sada će se pojaviti u njihovoj seriji za mlade. Na poziciji režisera TV serije Gelecek Uzun Surer | Budućnost će biti duga je Deniz Yorulmazer. Scenario za ovu novu tursku seriju piše Damla Serim, koja je poznata gledaocima po svom radu u pomenutoj seriji Cukur | Jama i projektu Uc Kurus | Tri novčića.

Zanimljivo je i da je Necip Memili na svojim društvenim mrežama podelio fotografiju sa Mertom Yaziciogluom i napisao da njegov sin liči na njega. Nakon što je postalo poznato da će Memili raditi u istoj seriji sa Mertom i ta objava je dobila pravi smisao. Ispostavilo se da će Necip tumačiti lik Harun, oca blizanaca koje će glumiti Mert Yazicioglu i Aslihan Malbora u ovoj seriji. Takodje, od ranije je poznato da će važnu ulogu u seriji Budućnost će biti duga tumačiti i Hafsanur Sancaktutan. Od nedavno postalo je poznato da će uloge u seriji imati i iskusna glumica Meral Cetinkaya kao i sjajna Nur Fettahoglu. Poznato je da će ulogu u projektu imati i Aytac Sasmaz. On će glumiti lik po imenu Eren, a u orginalu taj lik je tumačio Luke Perry.

Ono što mnoge zanima je da li će turska verzija uspeti da ostvari popularnost kao što je to bio slučaj sa orginalnom serijom. Turska adaptacija već sada ima veoma kvalitetan glumački kadar i uz dobru priču koja je već tu, osnovni preduslovi za uspešan projekat su tu.

View this post on Instagram

A post shared by Necip Memili (@neocu)

NOVO - Otkriven datum premijere turske serije Dunyayla Benim Aramda

By: TV Exposed