Otkriven datum premijere turske serije Dunyayla Benim Aramda

Digitalna platform Disney Plus je sjajno startovala u Turskoj serijom Kacis | Bekstvo čije je finale sezone bilo ove nedelje. Očekuje se da uspešan put ove platforme nastavi i nova serija Dunyayla Benim Aramda | Izmedju sveta i mene.

Otkriven datum premijere turske serije Dunyayla Benim Aramda

Foto Credits: IMDB

Serija Kacis | Bekstvo je nakon osam emitovanih epizoda, odnosno prve sezone dobila veoma pozitivne kritike i sjajne komentare. U narednom periodu očekuju se informacije o drugoj sezoni ove zaista dobre serije koja se svojom radnjom izdvaja od drugih projekata. Do tada, stižu vesti o novim projektima.

Nakon objavljivanja video najave serije Dunyayla Benim Aramda | Izmedju sveta i mene, otkriven je i datum premijere ove turske digitalne serije. Prva epizoda ovog projekta će na digitalnoj platformi biti premijerno prikazana 14. septembra, dakle za nešto više od mesec dana. Podsećamo, ova serija ima zaista sjajnu glumačku ekipu.

Glavne uloge u seriji Dunyayla Benim Aramda tumače Demet Ozdemir, Bugra Gulsoy i Hafsanur Sancaktutan. Sudeći po video najavi projekta ali i vestima koje su dolazile o samoj seriji očekuje nas zanimljiva radnja.

U narednom periodu saznaćemo više informacija i o novim projektima Disney Plusa u Turskoj, prvenstveno novim serijama. Vrlo verovatno naredni datum premijere neke njihove nove turske serije biće vezan za projekat Avci | Lovac sa Pinar Deniz i Urazom Kaygilarogluom u glavnim ulogama. Očekuju se i vesti o novim serijama zvezda jedne od možda i najpopularnijih turskih serija ikada Sulejman Veličanstveni, Halita Ergenca i Meryem Uzerli. Ergenc trenutno radi na seriji Nomen, a Meryem Uzerli na seriji Ru, koja će doneti priču o ljubavi starije žene koja je u braku i mladjeg muškarca.

Uz to, očekuju se nove informacije o istorijskoj seriji El Turco u kojoj će glumiti Can Yaman ali i o novim projektima koji su takodje u fazi pripreme za ovu medjunarodnu digitalnu platformu.

NOVO - Keremcem predstavio svoj lik iz serije Gul Masali

By: TV Exposed