Kraj za seriju Hayatimin Sansi

Serija Hayatimin Sansi je počela pomalo tiho, a tako će se i završiti. Potvrđena je vest o finalu ove turske serije.

Kraj za seriju Hayatimin Sansi

Foto Credits: IMDB

Hayatimin Sansi je relativno nov projekat koji nije imao neke prevelike i bombastične najave. Serija je počela tiho a tako i završava svoj ekranski život. Projekat, čija je epizoda 7 emitovana sinoć imaće svoje finale u epizodi 9. Ta epizoda biće emitovana 8. februara na kanalu Fox TV, gde se serija emituje nešto duže od dva meseca. Total rejting nove epizode koja je emitovana juče je bio 3.20 (+0.13), AB je iznosio 1.99 (+0.15) i ABC1 2.65 (-0.13). Nije bilo većih promena u odnosu na epizodu šest i to je bio jasan znak za otkazivanje projekta. Fox TV je tako još jednu seriju iskoristio i dodao je nizu neuspešnih ili samo delimično uspešnih projekata.

U centru pažnje ove turske serije je Yonca. Yonca (koju u seriji tumači Sifanur Gul) je mlada majka u srednjim 20.-im godina koja pokušava da se izbori i da pristojno živi sa svojom kćerkom poi menu Sare. S jedne strane, dok se sama bori sa svim životnim poteškoćama, sa druge strane, pojavio se biološki otac njene kćerke. Yonca tada počinje da se bavi slučajem starateljstva. Kada sve dođe u ćorsokak, Yonca dobija ponudu koja će joj promeniti život. Sada počinje novi život za nju i njeno dete. Ali ona ne zna; dok beži od kiše, uhvatiće je grad.

Lik Sare u seriji Hayatimin Sansi glumi Hira Su Yildiz. Pored nje i Sifanur Gul uloge u ovom projektu tumače Ilker Kizmaz, Musa Uzunlar, Aslihan Kapansahin, Yilhan, Orcun Iynemli, Neslihan Araslan Hale Soygazi, Asli Samat, Aceyla Devrim. Tu su još i Omer Gunes, Tugce Yolcu, Ebru Aytemur, Sarp Dokurlar i drugi.

NOVO - Kurulus Osman i dalje dominira sredom

By: TV Exposed