Metin Akdulger će uneti ravnotežu u seriju Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

Druga turska serija Disney plusa, koja se u junu susrela sa publikom u Turskoj, sastala se sa pretplatnicima 14. septembra. Reč je o projektu Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene.

Metin Akdulger će uneti ravnotežu u seriju Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

Foto Credits: IMDB

Serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, u kojoj glume Demet Ozdemir, Bugra Gulsoy i Hafsanur Sancaktutan, dugo je bila poznata po ova tri glumačka imena. Međutim, pojavom postera neposredno pre projekcije serije, shvatilo se da je Metin Akdulger, jedan od glumaca serije, takođe igrao ključnu ulogu u priči. Takođe se videlo da je Akdulger, koji se na plakatu pojavio sa Sancaktutan, Ozdemir i Gulsoyem, jedna od glavnih uloga i da će odigrati zapaženu ulogu u priči.

Činjenica da tokom meseci snimanja gotovo nijedna informacija o seriji nije procurila, takođe je bila efikasna u privlačenju takve pažnje na poster. Takođe se znalo da su glumci sklopili ugovor o poverljivosti, uz reči Demet Ozdemir „Ne mogu da objasnim” dok se borila da ne da spojlere.

Iako nije bilo mnogo informacija o priči i seriji, skoro nijedna fotografija nije procurila sa snimanja. Dugo očekivana serija se konačno susrela sa publikom 14. septembra. Posle prve dve epizode, nove epizode ​​su počele da se emituju sredom uveče. Navodi se da će Metin Akdulger biti ozbiljnije uključen u 5. epizodu serije. Predviđa se da će se ravnoteža promeniti i uspostaviti nove igre pojavom lika koje igra Akdulger u seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, u kojoj se nalaze i Ibrahim Selim, Melisa Dongel, Ali Yogurtcuoglu i Zerrin Tekindor.

Ova igra između dve žene i dva muškarca, serija zasnovana na ljubavi, prevari i intrigama, snimljena je u 8 epizoda.

NOVO - Bliskost u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet se prenosi na ekran!

By: TV Exposed