Danas svoj rođendan proslavlja Halit Ergenc

Danas svoj 52. rođendan proslavlja turski glumac Halit Ergenc. Godinama nakon serije Sulejman Veličanstveni, Halit je i dalje jedan od najpopularnijih turskih glumaca.

Danas svoj rođendan proslavlja Halit Ergenc

Foto Credits: IMDB

Halit Ergenc je rođen 30. aprila 1970. godine u Istanbulu, Turska. Do sada se pojavio u trideset i devet projekata, a bez dileme uloga koja je obeležila njegovu karijeru je ona u seriji Sulejman Veličanstveni. Sultan Suleyman kog je glumio je doslovno obišao svet sa ovom turskom serijom koja je verovatno jedna od najboljih i najgledanijih u istoriji, ako ne i najbolja.

Ergenc je bio veoma uspešan i zapažen u seriji Vatamin Sensin u kojoj je glumio Cevdeta. Poslednja serija na kojoj je radio je Babil, u kojoj je glumio Irfana. Uskoro ga očekujemo ponovo pred kamerama u novoj seriji.

Poznato je i to u kom narednom projektu će glumiti Halit Ergenc. Reč je o seriji Disney Plus digitalne platforme koja nosi naziv Nomen. Radnja ove turske serije će pratiti muškarca kog će tumačiti Halit koji komunicira sa njegovom suprugom uz pomoć posebnog izuma koji mu omogućava da uspostavi telepatsku konekciju. To je jedini način komunikacije koji on može da ostvari zbog svoje bolesti. Dakle, očekuje nas zaista drugačija i nadamo se zanimljiva radnja u ovoj seriji. Njegova partnerka u ovom projektu će biti Melis Sezin.

Kada je u pitanju njegov privatan život, sve se manje više zna. Halit je u braku sa Berguzar Korel od 2009. godine. Iz tog braka imaju troje dece, Alija, Hana i Leylu. Pre Berguzar, popularni glumac je bio u braku sa Gizem Soysaldi od 2007. do 2008. godine.

NOVO - Ilhan Sen u novoj seriji Ah Canim Hayat!

By: Milt-TV Exposed