Evo kada će biti biti završena serija Uc Kurus / Tri novčića

Turska serija Uc Kurus / Tri novčića uspeva da opstane i zadrži pristojan rejting. Projekat je najavljivan kao svojevrsni nastavak Cukura, ali je svima jasno da je serija daleko od toga.

Evo kada će biti biti završena serija Uc Kurus / Tri novčića

Foto Credits: IMDB

Serija Uc Kurus / Tri novčića je dobra. Mnogi bi rekli ni manje, a ni više od toga. Ono što je vrlo brzo postalo jasno je to da je ova televizijska serija daleko od TV serije Cukur, koju je trebala da nasledi.

To je u startu bio jako težak zadatak jer je serija Cukur bez dileme bila jedna od najkvalitetnijih u poslednjih nekoliko godina.

Na početku emitovanja serije, kreatori projekta su se susreli i sa raznim problemima, čak i tužbama zbog kako se navodilo diskriminacije Roma. Sve to je nekako prošlo i serija uspeva da opstane i dalje sa solidnim rejtingom.

Ukoliko ne bude odluke o ranijem završetku serije Uc Kurus / Tri novčića, gledaćemo 28 epizoda. To je plan koji je napravljen od samog starta i ako ne bude naglog pada rejtinga – tako će i biti.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Ay Yapim. Premijera serije je bila 1. novembra 2021. godine. U radnji ove turske TV serije pratimo trougao mafije, serijskog ubice i policije.

NOVO - Zbog čega Serenay Sarikaya nije glumila u filmu Bergen?!

By: Milt-TV Exposed