Ilhan Sen u novoj seriji Ah Canim Hayat!

Sjajne vesti za fanove Ilhana Sena. Nakon završetka serije Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta gde je njihov omiljeni glumac tumačio jednu od glavnih uloga, glumac se odmah vraća i to novom letnjom serijom.

Ilhan Sen u novoj seriji Ah Canim Hayat!

Foto Credits: Dizilah

Ilhan Sen je već potpisao ugovor za rad na novom projektu. Reč je o novoj TV seriji kompanije Surec Film. Nova serija nosi naziv Ah Canim Hayat, a poznato je već i ko će tumačiti glavne uloge u ovoj novoj televizijskoj seriji. Scenario za novi projekat piše Nalan Merter Savas a na poziciji režisera je Hulya Bilban.

Glavnu mušku ulogu uovoj novoj TV seriji će tumačiti upravo Ilhan Sen. On će u radnji serije glumiti Kaana. Njegova partnerka na sceni će biti Deniz Isin, koja će oživeti lik Firuze. Producenti tragaju za još jednom glumicom koja će tumačiti lik Leyle, koja će takođe biti važna u radnji ove nove turske serije.

Poznato je da će uloge u seriji imati i Toprak Can Adiguzel, Beran Soysal, Muttalip Mujedeci, Cagdas Onur Ozturk, Nimet Iyigun, Onur Gozeten, Derya Pinar Ak i drugi.

U narednom periodu saznaćemo više informacija o samoj radnji koja nas očekuje u ovom projektu.

Kako vam se čini Ilhan Sen i Deniz Isin kao par? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Birand Tunca zagrejao srca fanova

By: Milt-TV Exposed